Led skyltar

Lysdioder (LED) utvecklades snabbt under 1990-talet, och från 2000-talet blev de ett allt intressantare alternativ som ljuskälla i skyltar.

Idag är LED dominerande som lösning, de är driftsäkra, energisnåla och har god ljusstyrka. Kanske lösningen för ditt varumärke?

Led skylt, inomhus och utomhus

Ledskyltar är brukbara i alla möjliga tänkbara miljöer – inomhus som utomhus. Du har kanske sett dem ge liv åt Times Square eller rama in innerplan med lockande budskap på nån stor idrottsarena? Eller vara fysiska varumärken i ett köpcentrum? Led skyltar är lösningen på mycket idag, och det finns verkligen flera logiska skäl till det.

Framför allt utmärker sig led skyltar genom att vara:

  • Driftsäkra
  • Ekonomiska
  • Klimatsmarta

Dessutom ger led skyltar stort utrymme för kreativitet. Denna ljuskälla är så liten att mer kompakta format än någonsin kan lösas. Låt oss hjälpa ditt varumärke att få sitt unika uttryck utomhus som inomhus, stort som smått.

Led skylt, en långsiktig investering

Led skyltar håller länge och är ett bra alternativ för dig som månar lite extra om varumärkets klimatavtryck. I alla våra projekt tar vi största möjliga hänsyn till hållbarhet och arbetar därför aktivt för att utveckla och miljöanpassa vår verksamhet och produkterna vi arbetar med.

När du beställer en led skylt av oss så tar vi ett helgrepp om processen. Vi ser till att projektet genomförs enligt vår ambition att erbjuda en hållbar lösning, både i dag och för en lång tid framöver.

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar. Läs mer >