Neonskyltar

Neonskyltar har förmågan att trollbinda oss. Det glödande röret ger ett så flödande överskottsljus att ögat fångas och fascineras. Vi bara måste se, betrakta.

En rätt placerad neonskylt är en effektiv marknadsförare av ditt varumärke i det offentliga rummet. Den ger en klassisk känsla och bär fram ditt budskap.

Vi hjälper dig att hitta rätt och ser till att din neonskylt blir så där oemotståndligt lysande som ditt varumärke förtjänar.

Neonskylt med LED-teknik

Numera finns det skyltar som använder LED som ljuskälla för att efterlikna neonets egenskaper. De går till vardags under namnet LED-neon och är bland annat tåligare än klassiska neonskyltar. De drivs av svagström vilket gör att de kan användas i sammanhang där neon annars vore otänkbart av säkerhetsskäl.

Är neonskylten dålig för miljön?

Neonskyltar har tyvärr ett ganska oförtjänt rykte som miljöbov. Och visst, jämfört med LED skyltar ligger den i lä. Men med rätt omsorg så kan neonskyltar leva länge. Glasrören kan återfyllas med gas och neonskylten kan få nytt liv.

Är placeringen något annat än optimal för en neonskylt så kan en LED-neonskylt vara lösningen. Då får du det bästa av två världar.

Vilken neonskylt är rätt för dig? Eller behöver du något annat?
Låt vår kompetens hjälpa dig att hitta rätt.